Madeleine

*En stor dos av mitt största intresse*

Som hämtat ur en skräckfilm...el??

Kategori: Allmänt

Hämtade barnen efter jobbet, åkte hem och tänkte tvätta bilen här utanför mej...men då stod det ju redan en bil där och gubben tvättade den i evigheter....en gammal volvo ähhhh inte e det så noga ;)
När jag såg att han äntligen var färdig så kommer hans FRU med SIN bil och ska tvätta den oxå!!! Va faaan oxå....så jag hann inte tvätta min idag, blev alldeles för sent. Men imorgon fixar jag och tjejerna det, är ledig =)

Satte mej istället på balkongen för att läsa min bok...efter en stund kommer Natalie och surrar om att dom vill ha picknick i mitt sovrum....när jag kommer in i köket ser jag i ögonvrån en stor jävla GETING!!!!!
Jag är livrädd för dom små liven och gav ifrån mej ett högt tjut!!
Tänkte mej inte för då både Natalie och Julia står brevid mej....Natalie är redan rädd för allt som flyger och nog kanske jag kan vara en orsak till det....men hur ska jag göra då när jag reagerar sådär, det går på 2 sek och jag tänker inte!!! Vill bara springa för livet!!
Satte i alla fall barnen i mitt sovrum och dom satte sej i sängen....

Försökte sedan komma åt en tidning och döda aset......stor var den oxå! Men den ville aldrig sätta sej....vi satt nog i min säng i 30min innan den bara var försvunnen......så den hade nog fått en föraning om vad som väntade den och stack ut samma väg den kom in =)
Men jag går ännu och spanar i fall den skulle dyka upp ur nåt köksskåp el nåt haha....
Snacka om att man e paraniod nu!!
Barnen fick sedan sin picknick i mitt sovrum som jag lovat =)


Imorgon blir barnen hemma från dagis....tänkte spendera dagen med dom, tvätta bilen och städa ur den, åka in till stan och handla nya kläder åt dom, låna lite nya böcker på bibblan och sen ska dom få följa med till gymet och leka i deras lekrum medan jag och Vickan tränar =)

Vilket väder det har varit idag oxå.....29-30 grader ute...inte för att jag märkt av det så mycket när man stått i Maxis bunker sen 9 imorse...hoppas på fler såna dagar när man är ledig =)
19 dagar kvar till semester nu !!!!
5 dagar kvar tills syster Emmy kommer hem igen =) Längtar efter henne som fan!!!
Nina fyller 20 på tisdag plus att det är vårfest på dagis då.....blir en snabbis på vårfesten sen till Nina och gratta henne!!

Nä nu ska jag duscha!
Höres    ////M

Sommar ute!!!

Kategori: Allmänt

Igår kväll hände det inte så mycket intressant....åkte hem till mina föräldrar där barnen låg och sov, läste lite i min bok och somnade sedan som en stock!!!

Idag har jag jobbat!!! Var lite glad när jag vaknade och upptäckte att det var mulet ute hehe....men den glädjen försvann ju mitt på dagen när det klarnade upp och solen kom fram....har suttit och suktat efter att få gå ut, kollat avundsjukt på alla kunder som kommit in i sommarkläder och köpt mjukglass i FF....kunde inte hålla mej så jag och Vickan tog en på rasten...min första i år =)

Hämtade barnen när jag slutat och åkte hem till G-stad och balkongen!

Barnen fick lördags godis och jag satt med min älskade bok och läste tills klockan blev 20.30....nu har jag lagt barnen och slötittar lite på "4 bröllop & 1 begravning"....sneglar åt boken som ligger brevid mej och ska nog läsa lite istället hihi....


Vilodag från träningen lör-sön.....fy fan vilken träningsvärk jag har efter benpasset igår, varenda muskel gör ont och min gångstil e nog inte den läckraste idag haha.....men skönt ändå för då vet man att det tagit!!
Blir att träna Måndag, Tisdag & Onsdag till veckan....Torsdag är det ju VÅRRUSET!!  Shit....måste klämma in lite löpning nu innan dess....har inte kört så hårt nu senaste bara intervaller på gymet.
Men jag ska springa runt sjön här nån dag och se hur formen är =)
Bara jag tar mej runt utan problem är jag nöjd....satsar inte på någon speciell tid...i år i alla fall ;)

Ha en trevlig Lördag-kväll!
///M

Fredag igen....

Kategori: Allmänt

Hann inte skriva något igår.....åkte iväg på morron för att lösa gymkortet på inpuls, jobbade 11-19, hem o bytte om och vidare till gymet =)
Var kvar där tills närmare 21.30.....härligt pass!!!!
Hemma sent och när jag var klar med allt var det bara att gå till sängen!!!!

Körde i alla fall intervaller på löpbandet som uppvärmning igår, Axlar 3övningar, Triceps 3övningar & avslutade med magen....Orkade sjukt bra igår och när jag har en sån dag var humöret på topp! =) =) =)

Idag ska jag träna innan jobbet, så jag sitter nu och äter lite frukost innan jag ska åka.
Jobbar 12-21.15 idag...huvva! Nina & Elin ska vara snälla och hämta mina barn runt 14-tiden idag och ta dom till stan, hinner väl inte träffa dom i vaket tillstånd idag men kommer pussa på dom lite när dom sover =)

Blir att sova på Skurholmen till imorgon.....börjar 8.30 imorgon bitti och lillebror ska vara barnvakt så det var enklast att lägga barnen där.

Som vanligt när man har sin jobbhelg så lovar dom kanonväder ute!!!
23 grader på lördag & 25grader på söndag......kul för er som får äran att vara ledig i alla fall, känner bitterheten stiga igen!!!!!

Nä nu är det bäst jag åker mot gymet innan jag blir på dåligt humör.

/////M

Vart tog humöret vägen??!!

Kategori: Allmänt

Så fort jag kom till jobbet kände jag att mitt humör rann iväg.....blev irriterad och kände mej nästan grinfärdig!!!
Fick börja att stå i KC dessutom...lyssna på kunders klagomål, bråk om prisfel på 50öre!!!! Va fan!!!

Men nu har jag duschat och ska slöa innan sängen....
Hittade en bild på mammas blogg.....

Poolen som hon har på gården....där ska jag och barnen mysa i sommar =)
Nä nu ska jag och mitt dåliga humör läsa Edward så kanske jag känner mej gladare ;)

///M

Heldag med Nina och Jessi igår =)

Kategori: Allmänt

Var på Inpuls på morron med Nina.....Rygg & Axlar blev det, ett skitbrapass och det känns idag...är stel och öm i hela kroppen nu!! Tänkte träna idag med men jag ska nog ta en vilodag och gå på prommis istället, tränar tors & fre.

Vi åkte hem till mej sen och duschade å fixade lunch....sedan väntade det jobbiga!
Mitt besök på sjukhuset....Skulle ta nytt cellprov bara trodde jag, men läkaren såg att det var irriterat och ville även skicka iväg prover på biopsi.....han "klippte" då lös 3 bitar av tappen som skulle skickas....fy fan vad obehagligt det var och ont gjorde det!!! Han baddade även med nån syra först för att se bättre i mikroskopet och det sved!!!
Men nu är det gjort och han skulle höra av sej inom 2-3v då svaren kommer.....är det förändringar så kommer dom att skrapa bort en del av tappen...hoppas jag blir nedsövd då!!!!!!

Sen hämtade vi upp Jessi och åkte in till stan =)
Strosade runt och kollade på kläder...provade även en massa skor, köpte dock inga =(
Pumps...me like!!Sötisar!
Var ute efter ett par shorts och hittade ett par enkla på HM....ett rosa linne på Gina och ett par jeans från Vila...så jäkla fina dom var!! Tänkte inte köpa dom först men jag hade ångrat mej sen om jag inte gjort det och så dyra var dom ju inte =)

Hungriga som vargar blev vi när vi varit på alla affärer tills de sista stängde kl19!!
Waldorf blev det då =)
Min matNina & Jessi tog pizza =)
Tog sedan bilen till Hemmakväll, hyrde en film och medans vi väntade på att Frida skulle sluta så gick vi en promenad genom stan...på spaning i Luleå ;) hehe....
Sun-Tan hann vi oxå med innan vi åkte till Frida på Bergnäset för myskväll....
Film & Fridas supersöta vovve " Vante" =)
Hemfärd blev det sedan...trött som fan och seg i kroppen, men hade en riktigt kul dag!!
Tog en bild när vi åkte hem...fint!!

Nä nu kurrar det i magen och det är nog dags för frukost!!!!!!

Höres ///M

Tisdag = Ledig!!

Kategori: Allmänt

Vaknade inatt av att Jessi ringde....gummsan!!!! Hon behövde någon att prata med så det var bara att vakna ur drömmarnas värld......Det löser sej gumman oroa dej inte!!!!!!

När klockan ringde 8.30 var man lite småseg men barnens pappa ringde och surrade så då tog jag mej upp.
Tagit mina Thermospeed och nu äter jag frukost....


Smoothie gjord på : Hallon, Björnbär, Blåbär, ½ Banan, Proteinpulver & Sojadryck...lite frön ovanpå....Keso och Finncrisp till.

Igår låg jag och läste klart boken så nu kan jag äntligen börja på den andra....vilket jag oxå gjort...så fort jag vaknat haha....
På gymet idag blir det nog Rygg & Axlar...tänkte avsluta med löpning oxå.
Kommer inte hinna med någon träning i helgen så jag känner mig lite stressad.....tänkte vila från träning imorgon men ta en löptur i stan i alla fall =)

Har löst det med barnvakt i helgen när jag jobbar...el i alla fall fredag & lördag, skulle egentligen jobbat 13-21.15 på söndag men lyckades byta och jobbar istället 9.15-16...lite lättare att få barnvakt dom timmarna än om jag skulle jobbat kväll!
Deras Pappa ska ner till sthlm och se Elitloppet och jag ville inte byta jobbhelg (så krångligt), tänkte att nu får jag en "fri helg" tillgodo...han kan ta barnen nån helg när jag inte jobbar och jag kan hitta på något kul....=)

Nä nu ska jag läsa lite mer innan jag ska och träna...

//M

Godkväll =)

Kategori: Allmänt

Kom just från gymet....fick sällskap idag av Vickan och Mattias =)
Biceps blev det, en övning axlar och en övning mage (maskin)....kände att jag orkade rätt mycket idag!! BRA!
Haha skulle köra med hantlarna och värmde upp med lättare först....skulle sedan ta 12,5kg men tog 15 av misstag....orkade typ 2 på varje, sur som fan blev jag och tänkte att nog brukar jag ju orka fler än 2!!!
Tills Mattias sa att du kanske ska ta dom här istället och pekade på 12,5kg som låg en bit bort...men då blev man ju lite glad att man klarade 15 =)

Imorgon blir det gymet på fm med syrran sen ska jag till SuSj och ta det där cellprovet...huvva!!
Hoppas på en lunch/middag med syrran och Jessi efter det...på stan kanske =)??
Är ju ledig imorgon!!!! Gud vad skönt =)

Nu äter jag kvällsmål......Kesella, sylt och frön =)

Blev grymt sugen på kaffe!!!! Även om klockan e mycket måste jag nog fixa det!!
Har hämtat bok nr2 i Twilight serien nu =) ska läsa ut den första ikväll....bara ett kapitel kvar =)

See you tomorrow =)
///M

Bra pass =)

Kategori: Allmänt

Åkte till Inpuls med syrran mitt på dagen...tänkte att det skulle va rätt mycket folk där då men icke...nästan tomt!!
Nina fick haka på mej och det jag körde idag....Bröst & Triceps, gick riktigt bra!!!
Bra med lite hjälp oxå så man orkar de där sista reps....
Testade köra lite mage oxå och allt gick bra utom vanliga situps....då stramade det i sidan och det gick inte alls! Nåja fick ju träna nedre delen och sidorna i alla fall =)
Testade att ta mina nya piller oxå nu före träningen och lite effekt kände jag faktiskt!! Pulsen ökade och krafterna försvann inte.....
Nu blir det en stenhård vecka igen, löpning och träning!!!!

Lovade barnen att dom skulle få pyssla med sina pärlor när vi kom hem....kan ju lova att det såg ut därefter sen, anade att pärlorna inte skulle stanna i burken....har plockat pärlor över hela V-rummet nu!!!

Fixade en snabb middag till oss...Kyckling m grönsaker och kryddor, åt sallad och Kesella till...barnen åt då tom =)
Nu badar dom och sen ska dom i säng så vi orkar upp imorgon....har städat lite här så jag behöver bara hänga tvätten och sedan slänga mej i soffan med näsan i min bok när dom somnat =)

Ha en bra kväll!
//M

Grillparty =)

Kategori: Allmänt

Såklart regnade det hur mycket som helst igår och jag satt med barnen hos Tess för att vänta ut det!
Närmare 18 hade det slutat och vi åkte mot Tomas...dom hade satt upp partytält hos grannen (Marie) och hade en hel gris på grillning =) När den äntligen var klar fick vi mat....höll nog på att svälta ihjäl tror jag!!!!

Barnen  roade sej på Maries studsmatta hela kvällen, åt chips och drack cola hihi....

Dåliga mobilbilder var det enda jag lyckades fixa men bättre än inget i alla fall!!
Var säkert närmare 40pers där så det var tur att vi var utomhus =)
Björn och Dennis i nån skum brottningsmatch...=)

Julia på Maries axlar.....sötunge!
Dom höll igång till 21.30 då vi åkte mot stan igen....stannade på Kvantum och handlade lite chirre och dip, sen åkte vi till Skurholmen och sov där =)
Fick vara chaffis åt Jimmy sen som ville hem till Smedsbyn...så det var bara att hoppa i bilen vi ett och plocka upp honom....

Har sovit till 9 idag och ska snart äta frukost...Emil ska få vara barnvakt sen så jag och Nina får åka och träna =)

Bye Bye
////M

Jaha...vart fan e solen!!!

Kategori: Allmänt

Som vanligt när man är ledig så gömmer sej solen för mej!!
Mulet och grått ute...ser ut som det ska regna....men det får vi hoppas att det inte gör!
Ska åka mot Smedsbyn på ett tag..
Stor grillfest väntar där hos barnens pappa...ca 45pers är bjudna, partytält, grillat, lekar, musik och säkert en massa alkohol...men inte för mej då jag tänker köra hem ikväll. Barnen ska såklart med så när dom inte orkar längre åker vi mot stan =)


Har fixat lunch nu....makaroner & köttbullar till barnen och en svamp-omelett till mej, måste förbi HM innan vi hämtar upp Nina....se om man hittar nåt fint till lilla Mira =)
Ska nämligen till Tess innan grillfesten och hälsa på där.

På återseende =)
Ha en trevlig lördag!

//M

Äntligen helg =)

Kategori: Allmänt

Huvva vad tråkigt det var att åka till jobbet imorse...varmt ute och sol....men nu har jag gjort bort passet och får vara ledig =)
Fick lönespec på jobbet idag och min dag blev helt plötsligt mer än underbar!!! Fick 4,5 tusen mer än jag hade räknat med och denna månad blev ju fan bra =) Kanske börjat vända med min tur?!
Så efter jobbet bestämde jag mej för att köpa en ny dammsugare!!!! Min är totalt värdelös och åker i soporna nu....flickorna plockade ihop den åt mej haha...

Har testat den och den var hur fin som helst...liten och smidig!!!

Hade även fått mitt paket från Olimp =)

Burken var ju större än jag trodde och det visade sej att det var 60 extra kapslar =)
Men gud vilken dos man skulle ta....4 kapslar 1-2ggr per dag!
Slängde i mej 4 på en gång ;) Känner mej pirrig i kroppen och ett träningspass hade fan suttit fint nu!!!!
Hoppas på resultat nu =)

Måste få i säng barnen nu så jag får ta en lugn kväll...duscha, dricka kaffe och läsa min nya tidning "Top Hälsa"
Imorgon blir det sova tills barnen sliter upp mej sen mot byn...

///M

Storhandlat!!

Kategori: Allmänt

Nina kom med den briljanta iden att jag och barnen skulle sova hos henne på skurholmen eftersom hon ska vara barnvakt åt dom imorgon =)
Så jag hämtade barnen, åkte och storhandlade på Maxi......typ 4 påsar mat blev det!!

Men nu har jag mat för ett tag framöver =)
Vi hade tyvärr bara en burk Lätt Kesella kvar på jobbet...så jag fick klaga lite hehe...blir att komplettera sen då!
Packade upp maten hemma och begav oss åter mot skurholmen....fixade kycklingsallad åt oss...fan vad god den blev!!!

Ska snart lägga barnen här och väntar på besök av kompisar till Nina...blir att kolla film...Twilight hahaha
Carro hade inte sett den och den måste hon såklart se ;)

Fredag blir det jobb.....Lördag grillfest i Smedsbyn, tar med mej syrran och barnen ut och kör hem på kvällen...så det blir nyktert även denna helg =) Skööönt!!

Nä nu är ljudnivån hög här..både hundar och ungar bråkar!!!
I säng med dom =)

Bye Bye

Röd dag = Jobb

Kategori: Allmänt

Japp i alla fall om man har mitt jobb, röda dagar, helger, högtider...you name it!!
Lite less är man faktiskt...får ju "bra" betalt men är det värt det???
Vad ska man göra med sitt liv.....???
Vill börja plugga och fixa en utbildning, men....hur fixar jag ekonomin då? vad ska jag plugga till??
Mycket frågor....inga svar!!!!

Klev upp 7 imorse med Julia...Natalie sov till 7.30, dom har ätit risifrutti till frukost för jag hade inget annat hemma...blev ju ingen handling igår.
Har tagit mina piller, en kopp kaffe och väntar på äggen.....
Satt med räkningarna igår kväll.....såg ut som det brukar, mer räkningar än inkomst igen!
Hoppas nu att jag får mitt lån så det blir någon ordning...får hålla mej till tåls tills nästa månad....suck!!

Money Money Money......vart är ni??????

Ska lämna barnen hos Nina strax efter 10 sen jobba till 15.

Ha en bra dag!
Bye Bye

Inpuls yes please =)

Kategori: Allmänt

Hämtade barnen efter jobbet och åkte till mina föräldrar...tanken var att jag och Nina skulle åka och träna tillsammans på Inpuls men vi lyckades inte fixa någon barnvakt så Nina erbjöd sej så jag fick åka =) TACK!!
Lite pirrigt att åka till ett nytt gym helt själv....men jag blev tjurig och ville träna!!!
Värmde upp på löpbandet i 10min och körde sedan ett axelpass....lite jobbig med ett nytt ställe då det inte finns samma grejer man är van vid, men det blev ett bra pass ändå!!!
Avslutade med 3km löpning som tog 16min =)

Lite mer hantlar och mycket större rum!! Nöjd efter passet =)

Tanken var sedan att jag och barnen skulle handla på jobbet....men min ena hjärnhalva har jag fan tappat nånstans!!!
Kom på att jag glömt mitt VISA kort i skåpet på jobbet....men det hade ju bara varit att gå upp och hämta det när vi kom dit...om inte jag hade glömt min väska hos Nina med jobbnycklarna i så jag kommer inte in i skåpet!
Hade lovat barnen glass och dom blev inte lyckliga när jag sa att vi inte kunde handla idag....fick lov att stanna på Statoil och köpa 2 glassar med det andra kortet....skit oxå!!
Nöjda barn =)

Söta Natalie har fått dille på poliser....frågar jämt om jag kör för fort och om polisen kommer i så fall, vad gör dom om dom stannar mej, åker man i fängelse, finns det snälla poliser m.m......ett himla tjat haha
På väg hem idag sa hon att hon ville faktiskt bli polis när hon blir stor...en tjejpolis och även om jag körde för fort skulle hon inte stoppa mej i fängelse hahahaha......börjar fan fundera om jag kör för fort?! Men jag tror inte det =)

Nä nu ska jag stoppa dom i säng...jobb imorgon 11-15...Nina ska va barnvakt =)

//M

Resan bokad =) =)

Kategori: Allmänt

Har just bokat färjan över till Visby....fan vad skönt det ska bli att åka iväg och koppla av när jag får semester, jag och barnen bilar ner efter midsommar.
Färjan går 12.10 den 23Juni över till GOTLAND =)
Ska ligga och lata mej vid morsans pool och bara njuta med barnen i en vecka...biljetten är ombokningsbar så vi får se hur länge vi stannar hehe...





LÄNGTAR!!!!!

Hemma igen...skönt!!

Kategori: Allmänt

Full dag!!
Vaknade 6.00 imorse...behövde inte kliva upp men kunde inte somna om...barnen sov så jag fixade mitt kaffe och satt vi datorn tills dom vaknade...mysigt att vara uppe när dom vaknade =)
Gick in på www.sportkost.nu igen och hittade detta som jag beställde =)

HMBolon NX är bland det kraftigaste antikatabola tillskotten på marknaden idag och tillsammans med fettförbrännande tillskott som Termospeed Extreme får du en dubbelverkande stack som ger 

· Mer muskelmassa,

· Bättre pump,

· Hårdare mer definierad muskulatur

· Mindre kroppsfett

· Högre nivåer av uppbyggande hormoner


Kommer i slutet av veckan så då ska jag köra igång med dom =)

Var tvungen att stanna och tanka på väg hem från Smedsbyn...fy fan vad dyrt det är!!! Å ändå tankar jag på billigaste stället....full tank...över sexhundra spänn!!
Nä nu ska jag vila maten och sen kasta i säng barnen så dom orkar upp imorgon =)

//M

Drömt oss mot Spanien =)

Kategori: Allmänt

Blev att träna Biceps och Triceps idag och det gick utmärkt! Orkade mycket mer än sist jag tränade biceps =)
Sen åkte jag och Nina till Inpuls och fick oss en rundtur där...såååå sugen jag blev! Vi fick även varsitt "prova på kort" så på onsdag ska vi dit....tänkte lämna barnen på Inpuls "barnpassning" hoppas det går bra =)


Hämtade tjejerna på dagis vid 16 och fick sedan besök av kusinerna...vi har drömt oss bort till Spanien och pratat om vad vi ska göra....gud vad jag längtar!! Nina håller räkningen....90dgr kvar hehe.....

Nu blir det fortsatt läsning av "Edward" =)
Nina den galningen har snart läst ut 4e och sista boken!!



////////M

Helgen över för denna gång =)

Kategori: Allmänt

Tiden gick rätt fort idag på jobbet...bara sista timmen som segade, men så är det alltid!
Åkte hem och bytte om till löparkläder, sedan mot Tuna och Jessi....sprang från Tuna till Storheden och tillbaka, jävligt skönt =)
Vi hade bestämt att vi skulle grilla ikväll så vi åkte mot stan och solade innan vi inhandlade maten...vårat lilla missöde på balkongen med grillen ska vi nog inte ta upp här haha...men gott blev det tillslut ;)

Har köpt lite nya grejer till ansiktet...måste få bukt med min hy som blivit så jävla dålig sen jag började träna och springa mer...skumt!!!

Köpte Dermahas produkter som jag ska testa nu ett tag....hoppas dom funkar =)
Imorgon blir det gymet och sedan åka till Inpuls...ska byta dit nu, orkar inte vänta nå längre!!
Ska kolla med Nautilus när dom drar sista betalningen hos dom...troligtvis har dom redan dragit denna månad och då är det fritt fram =)


Fick besök igår av denna sötis =) Ägaren var självklart oxå med !

Nä nu blir det sängen!
Natti

Söndag.....

Kategori: Allmänt

Gomorron!
Solen skiner och det känns bittert att åka till jobbet idag!!
Tagit min Thermo Speed, Omega3, dricker protein drink och äter Kesella med sylt....hoppas på att piggna till lite!!
Jobbar till 17 sen hem och byta om för min löptur...kanske blir ormberget idag??
Skulle även behöva sola lite...börjar blekna bort!!!! Blir lätt så när man inte kan vara ute dom dagar det väl är sol ute...grrrrr
Nåja drygt 5v kvar till semester...fan vad jag längtar nu!!!

Ha en bra dag allihop!
Pöss

Bästa passet på lääänge!!!

Kategori: Allmänt

Min uppladdning igår verkar ha gett resultat!
Shit vilket pass jag hade idag....axlar körde jag och jag orkade hela passet och mer därtill...skakade i armarna när jag lämnade gymet...NICE!!!!!!!

Nu börjar man ju se resultat av allt slit och det känns jävligt bra!!!  =)
Körde även ett lättare benpass....Benpress, djupa knäböj och vader i smithen....på vaderna ökade jag på vikten till 50kg och de gick fint! =)
MEN......va fan e det med mina magmuskler, även om jag inte körde magen idag så i vissa övningar då man anstränger bukmusklerna så högg det till och ilade igen.....måste ha överansträngt dom rejält!!
Gud vad irriterad jag blir.....men det är väl bara att vila dom och hoppas att det går över snart!

Nä nu är det bara göra sej färdig för jobbet....vill inte jobba idag, vill va ledig och göra nåt kul istället, är ju på så bra humör just nu! Suck!

Nåja.....bye bye
//M

Jobbhelg =(

Kategori: Allmänt

Åkte till Syster igår efter jobbet.....el jag handlade först Ben & Jerry, åkte hem och hämtade Twilight-boken och sen till syster =)
Fick mej lite tacogratäng där som hon hade fixat....skitgod, mycke bättre än den jag gjorde!!!
Kusinen Ida försökte byta till sej min nya jacka från Åhlens oxå haha....den är jag rädd om men däremot linnet hon lånade av mej förra helgen fick hon ta....det jag bytte mot var dessa....


HIHI....japp nu står dom i min hall!!
Jag och Nina satt då med näsorna i böckerna efter Ida åkt hem och jag åkte hem vid midnatt.
Är uppe före tuppen idag, tagit mitt piller och morgonkaffe....snart är det gymet!
Laddade upp hela dagen igår med kolisar....allt jag kom över tror jag hehe...så idag så tänker jag ge järnet!!!

Jobbar 13-21.15 idag   8.30-17 imorgon.....så det blir inte mycket annat än sängen när jag kommer hem ikväll!

Ha en bra dag!!
//M

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Såklart när man ska ta sovmorgon vaknar man 8....men jag tvingade mej själv att somna om till 9.30 =)
Mulet när jag vaknade men nu börjar det se bättre ut!!
Tagit min Thermo Speed och ska dricka kaffe strax.....tänkte även äta smörgås till frukost!!!! Det var väl 2 mån sen jag åt en haha....Men har bestämt att har jag ätardag ska jag fan äta vad jag vill redan från morron =)

Så ser min morgon ut just nu...

Ha en bra dag
Bye

Tiden rullar iväg =)

Kategori: Allmänt

Ja jag tycker nyss det var mars och nu är det Maj...6v kvar till semester, fick sommarschemat idag på jobbet, ska boka båtbiljetterna till Gotland och älskade syster Emmy kommer snart hem igen =)

Var på gymet imorse....Biceps & Rygg blev det, sådär pass idag oxå...vet inte riktigt varför men jag orkade inte riktigt det jag ville idag =( Men det kan ju inte vara bra jämt!
Dessutom har jag typ sträckt mej i magmusklerna el något....kan inte alls anstränga bukmusklerna för då ilar det och gör ont som faaan!!! Märkte det igår när jag skulle göra en övning då man ligger på rygg på en bänk och sänker en hantel bakom huvudet, meningen var att jag skulle hålla benen lätt böjda i luften...men det gjorde så ont i magmusklerna så det var ingen ide =( Men det går väl över snart!!
Imorgon är det vilodag och ska även ta min "ätardag" då =) Ben & Jerry O yes hihi.....

Jasna har äntligen läst ut Twilight-boken nu och gett den åt mej så ikväll kommer jag ligga med näsan i den boken hela kvällen!!


Börjar 13.45 imorgon så jag håller tummarna på lite sol så jag kan ligga på balkongen och steka =)
Har lyckats få ihop ett lag nu på jobbet till vårruset...har tom lyckats flirta med butiksägaren att sponsra våra startavgifter =)
Skulle anmäla oss när jag var på jobbet men då var deras hemsida under arbete...så jag får fixa det imorgon när jag börjar.....

Nä ha en bra kväll...nu ska jag läsa!!!!!!!
//Madde

Helt slut i kroppen!!

Kategori: Allmänt

Okej jag tar tillbaka det jag sa igår om att Thermo Speed inte funkade på mej.....tog en kapsel innan lunchen idag och har varit som en duracell-kanin i nästan 5h!!!! Herregud! Jag lovar att dom funkar fint =)

Kom just från gymet....ett halvbra pass, krafterna tog slut mot slutet av passet och orkade inte det jag ville! Men har testat en del nya övningar då det var nån snubbe där som visade mej en massa =)
Uppvärmning 20min intervall på crosstrainern...sedan Bröst & Triceps...tanken var att köra Ben idag oxå men tiden rann iväg och krafterna oxå!
Ska till gymet imorgon fm så då tar jag nya tag =)

Nu ska jag duscha och kolla lite tv.

Svejs

Trött...varför?

Kategori: Allmänt

Har varit trött hela em på jobbet...fattar inte varför?!
Tycker inte att mina Thermo Speed piggar upp nåt speciellt, kanske beror på att jag är så van vid mycket koffein redan haha....
Tar då 2 om dagen så jag hoppas dom ökar förbränningen i alla fall =)

Skyndade mej hem från jobbet för att hinna se Desperate...har som missat det flera gånger nu!! Nåja då kanske man har ett liv istället för att glo på tvn haha....
Har ätit ägg och dricker nu kaffe...ska laga lite lunch till imorgon så man slipper köpa....onödigt när man har mat hemma!!!

Trevlig kväll!!

Då var det slut på ledigheten!

Kategori: Allmänt

Var sjukt trött igår.....åkte från Jessi strax före 23, gick direkt till sängen och somnade på 2sek!
Var trött när klockan ringe 8.30 imorse, snoozade till 9, åt frukost och gjorde mej klar för min löptur =)
Gick bra idag, jobbigt i början men så är det väl alltid....lite svårt att veta vart man ska springa då det inte finns nåt spår i närheten....irrade mest runt bland villaområdena här.
När jag kom tillbaka hade jag bara sprungit 35min...skulle ju springa 40 så det var bara fortsätta förbi porten haha....körde då lite intervaller på en raksträcka =)

Har just smakat mitt nya proteinpulver...inte lika gott som det jag hade förut men det går ner!!
Nu blir det duschen och fixa sej för jobb....12.30-21.05
Ska upp och skjutsa Jessi till flyget imorgon bitti...hon ska ner till sthlm och roa sej =)

Höres

Tränat =)

Kategori: Allmänt

Lämnade mina underbara flickor på dagis imorse...åkte därifrån med tårar strömmandes!!
Julia var extremt mammig när vi kom dit och ville bara mysa med mej i knät....alla barnen var ute så jag följde med henne ut, plockade fram en cykel åt henne...fick en puss och började gå mot bilen...hör då Jullan gråtandes ropa på mamma och springer efter mej, kan ju inte vända tillbaka då jag redan sagt hejdå så jag vinkar bara åt henne och säger hejdå...hon står vid grinden och tårarna sprutade på henne!!!! Fy fan vad det kändes i mammahjärtat =(
Kunde inte ens säga att mamma kommer sen när dom ska va hos Tomas denna vecka och det är han som hämtar dom.....tårarna rann halvvägs tillbaka till stan....usch vad jobbigt det var =(


Åkte till mina föräldrar och väckte upp Nina....hade lovat att köra slut på henne på gymet idag ;) Hoppas jag lyckades hihi...
Passet gick sådär idag....eftersom jag hjälpte Nina oxå var jag inte helt koncentrerad på det jag skulle göra, men jag följer då schemat jag gjorde förra veckan, När vi körde magen var det bra att vara 2....ena låg på golvet och pendlade upp med benen och den andra "kastade" ner dom mot golvet....tog rejält =)

Hämtat mitt paket från Olimp =)

Tog en kapsel innan maten nu så vi får se vilken effekt jag får av den =)
Ska hämta upp Jessi strax efter 16, hjälpa henne välja en hårfärg, åka och sola sen färga håret på henne =)

Höres

Kanonväder!!

Kategori: Allmänt

Vilket väder man vaknade till på morron!!
Jullan ropade på mamma vid 06.11, när jag hämtat henne och såg vilket väder det var ute så var det omöjligt att somna om...visste ju att klockan ringer 06.45 så det var bara kliva upp istället =)
Godmorgon =)

Skjutsar barnen på dagis till 9 sen ska jag tvinga med syrran till gymet hihi...ska nog se till att hon får träningsvärk ;)
Har just ätit frukost....Grönt te, 2ägg och en banan så nu e jag mätt...ett tag i alla fall ;)
Hoppas mitt paket kommer idag så jag får testa proteinpulvret och Thermo Speed....men säkert inte me min tur!

Nä nu ska jag klä på barnen och packa deras grejer....
Ha en bra dag!

Bilder på sovrummet

Kategori: Allmänt

Glömde ju lägga upp bilder på sovrummet haha...



Mycket bättre...nu kan jag sova gott =)
Att man gjort det själv e ju ännu bättre hihi

Städat och donat hela dagen!

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt det var att sätta sej i soffan nu....har städat hela lght idag, fixat iordning sovrummet, skurat, diskat, tvättat, dammtorkat och putsat fönster! Skinande rent här hemma nu =)

Fixade middag och en lunchlåda till imorgon....Kyckling, Broccoli och Kesellaröra.

Barnen fick lyxmat ;) Tacogratäng och tortillachips...det gick hem hihi =)
Sen gick vi till lekparken då jag hört tjat om det hela dagen....skönt när dom blivit lite större, man behöver inte springa efter dom hela tiden...Natalie hjälper sin lillasyster och tar verkligen hand om henne...sötunge!

Badat båda barnen innan det var dags för sängen....imorgon ska dom till sin pappa så jag skjutsar dom till dagis 8.30 imorgon. Sen blir det träning för mej..., måste nog byta onsdagens pass mot måndagens...såg att det var triceps, bröst och ben...men jag körde ju det sist jag tränade...=)

Nu sitter jag i soffan med kvällsmål.....Keso, kanel, frön och kaffe =)
Blir väl att se nån film innan sängen.

Trevlig Söndagkväll
Bye

Söndag....

Kategori: Allmänt

Barnen vaknade 6.30...då studsade jag upp...NOT!!!
Nä jag fick sova till 8 innan dom ville ha frukost....nu myser vi och jag samlar krafter att börja städa och tvätta!
Ganska skönt att ha det gjort innan veckan börjar för då hinner jag inte med det.

Sitter på nätet och kollar träningskläder =)
Hittade 2 saker jag vill ha...så om jag har pengar över när lönen kommer blir det nog att inhandla!!!!


Ska ringa kusinerna sen och få en lägesrapport om gårdagen hihi.....

Höres

Dags för sängen....

Kategori: Allmänt

Fy tusan vad trött jag är....inte så mycket sömn inatt, lite svårt att sova ordentligt med 3 till tjejer i sängen!
Har varit riktigt effektiv idag och tapetserat klart mitt sovrum =) Superfint blev det och jag slipper den gula färgen!!
Ska lägga in bilder men orkar inte fota ikväll.....
Vem fan behöver en karl när man kan fixa allt själv ;)

Imorgon blir det att flytta in sängen igen och städa här hemma....bombnedslag är bara förnamnet!!
Tjejerna åkte iväg på party tidigare så nu sitter jag själv och har läst Body, druckit te, ätit ägg & Keso med Kesella.
Blev aldrig nån middag...har varit mätt sen lunchen och har inte varit sugen på nåt!
Slötittar på "Se upp för dårarna" men orkar nog inte se klart....

Familjen =)

Natti Natti

Köpa el inte??

Kategori: Allmänt



Ida hade beställt dessa från Nelly men var lite små åt henna...hon har lagt ut dom på blocket men jag blev ju förälskade i dom!!! Hmmmmm.....måste fundera...vill ha!

Varit på stan en sväng...var ute efter en svart, tunn, kort jacka från Åhlens och jag hittade den i rätt strl =)
Så den följde med hem =)



Åt kycklingsallad på Sub innan vi åkte hem igen....Började regna..plus att Julia började gapa inne på en sportbutik att hon hade bajsat!! Haha

Nu ska jag hämta henne från bilen...hon somnade på väg hem.

Höres

Godmorgon =)

Kategori: Allmänt

Nina & Elin tog plats i min sängMorron!

Jepp vi sov alla 4 i min säng inatt...mysigt =)
Låg och skrämde upp varandra igår kväll så vi knappt kunde somna haha...
Julia vaknade 6.30 imorse men slog igång tvn och sedan sov vi vidare till 8.30.....

Idag blir det att försöka göra klart fondväggen och sedan till stan en sväng och kolla =)
Ida, Elin & Nina ska på partaj men jag håller mej hemma och är skötsam...inge alkohol denna helg för mej!
Tråkigt att de var så pissigt väder ute när man är ledig....men men hoppas på sommar snart i alla fall!

Höres senare

Mätt!!!!

Kategori: Allmänt


Tur man fick besök så disken blev fixad ;)
När Nina kom från jobbet åt vi tacogratäng med grönsaker och tortillachips!! Fan vad mätt jag blev!!

Sen fick jag värsta rycket och fortsatte tapetsera i sovrummet så nu har jag fått upp 5 våder varav 2 på fondväggen =)

Smart mamma som man är så hade jag skruvat bort höljet till kontakten på ena väggen där jag skulle tapetsera...inte nåt man ska göra när man har små barn!!!! Julia var där med fingret och fick en stöt =( Huvva vad hjärtat hoppade till på en....men det gick bra och hon blev nog mest rädd...lillgumman!!! =(

Nu är vi bänkade i soffan...Satte Ida till att läsa för barnen så nu sover dom och vi ska kolla hockey innan filmen...Sverige-Canada...nu jävlar ;)
Elin & Nina

Trevlig kväll!
Bye  Bye

Då var man ledig igen =)

Kategori: Allmänt

Snabbt avklarat arbetspass idag...9.15-14.30, enda passet denna vecka då barnen varit sjuk och nu är jag ledig till på tisdag =)
Kusinerna, deras kompis och syster Nina kommer på ett tag....ikväll blir det tacogratäng, godis, cola och film!!
Tar min "ätardag" idag då jag får besök.....ska bli så gott!!!

Handlade snabbt efter jobbet....så nu är det fyllt i kylen...typ 5 burkar kesella och 3 burkar keso...frukt, grönsaker och köpte även 2 förp kyckling, vi hade så billigt på Maxi =)
Hoppas mitt proteinpulver och Thermo speed kommer på måndag så jag får testa =)

Nu måste jag fortsätta städa lite innan jag får besök.....

Höres

Kollat på bebis och tränat =)

Kategori: Allmänt

Lämnade barnen på dagis vid 9 sen åkte jag till Tess för att titta på lilla Mira =)
Herregud vilken liten knodd!!! Fick tom äran att hålla henne....inte för att jag aldrig hållt en bebis haha...men lite ovant var det!

Så jäkla söt =)     Fick tom en bild med vakna ögon....hon bara sov när jag höll i henne!
Om jag är sugen på en till bebis efter att ha sett Mira.....Nope.....!!!
Känns som min kvot e fylld och de höll Tess med om =)

Sen blev det gymet!
Grymt bra pass idag även om jag började må illa på slutet...men de gick över, var ju trots allt där 2,5h!!

Uppvärmning....intervaller på crosstrainern i 15min.
Triceps...körde totalt slut på dom, fick tom hjälp av en snäll kille där inne med de sista reps med curlstången =)
Bröst....4 övningar, även där allt jag orkade!
Tungt benpass, utfall med hantlar, framsida & utsida lår i maskin, knäböj, djupa knäböj och vader i smithen....körde max där och jag lovar att benen skakade på slutet, men bara bita ihop =)
Magen....3övningar som tog mest på nedre delen....där man vill att de ska ta ;) (det var efter de jag började må illa!)
Sen avslutade jag med löpning i 10min.....så nu är jag död!


Skyndade mej hem för att få i mej nå mat......blev nog lite för länge mellan frukosten och detta mål....7h =(

Nu ska jag bara duscha och sen hämta barnen på dagis =)

Höres

Full dag!!

Kategori: Allmänt


Såhär gult och fult är mitt sovrum just nu!!!
Har tömt det och spacklat väggarna...imorgon blir det slipa och tapetsera där =)

Jessi kom förbi på em och hjälpte mej lite med hallen så nu är den äntligen klar!!!!!
Tapetsering på G! Färdigt =)
Ljust och fint blev det....i halva, resten e ju svart....blir ju impad av mej själv ibland haha


Lilla Julia blev trött och somnade i soffan =)
Bjöd Jessi på mat när hon kom och strax efter 20 tog hon bussen hem igen, lät som att hon skulle kika förbi imorgon kväll och hjälpa mej med sovrummet oxå =)

Hamnade via en tjejs träningsblogg på denna sida http://www.sportkost.nu/ där jag beställde ett nytt proteinpulver & Thermo Speed Extreme....en bra fettförbrännare och energikick före träning =) Hon rekommenderade den!!

Smak på proteinpulvret blev "Cookie & Cream"...lät ju gott i alla fall ;)

Huvva nu har jag en massa disk att ta itu med innan det är dags att sova...sängen står redo i V-rummet tills sovrummet e klart =)

Bye Bye

Mellis & Fixa väggar

Kategori: Allmänt

Har nu varit och hämtat ut tapeter till hallen och sovrummet, samt spackel...så nu är det bara sätta igång!!!

Ljust och fint kommer det bli....ska sätta in före-bilder på sovrummet när jag tömt där, blir att sova i v-rummet inatt!
Handlat lite på Kvantum oxå....behövde mer Kesella, Keso, frukt och mat till barnen.
Ska äta mellis nu....Keso med Kesella-jordgubb-lime =)


Hemma idag me...

Kategori: Allmänt

Gud det känns som jag inte jobbat på evigheter nu!!!!! Får lite ångest, är rädd att lönen blir dålig....men jag får ju i alla fall ersättning när jag är hemma med barnen, värre om man själv e sjuk med karensdagar och sånt!

Igår kväll när jag och Jessi satt i soffan dog allt....Internet, tv och telefon!!! Försökte ringa Com Hem men gick ej att komma fram...grrrrrr!!
Fick tag i mina föräldrar och via deras internet sa hon att Com Hem hade ett stort avbrott i hela sverige, nån kabel som pajat, kunde dröja länge innan de var fixat!!! KUL......men imorse när jag vaknade var allt tillbaka =)
Gud vad man blir isolerad när sånt slutar funka...tänk vad beroende man är av internet och tv egentligen....skrämmande!!!
Började då spåna i mina tapeter igen...är ganska less på mina gul/orange tapeter i sovrummet och min halvfärdiga hall!!!
Kom fram till att om inte mina tapeter finns kvar till hallen tar jag en ljus tapet och fixar resten.....sovrummet fixar jag själv, då Lulebo bytt firma så är det bara easyup-tapeter och då kan man göra det själv =)
Ska åka dit idag och kolla färger, blir en fondvägg där sängen står och sen ljust resten....hatar mörka sovrum!
Bara det tråkiga att göra först......underarbete med spackel och slipning!!! Fixar det idag, slipar ikväll och tapetserar imorgon....är ju ledig och måste som bli klar innan helgen då jag får besök av kusinerna.

Vaknade för övrigt imorse med jordens mensvärk & träningsvärk i axlarna.....det gör riktigt ont från axlarna upp mot nacken shit!!!


Såhär ser den väggen i hallen ut som är tapetserad, så jag tror inte det ser så konstigt ut om man tar ljust resten...kanske inte blir så mörk hall då oxå =)

Nu ska jag se vad ungarna gör....dom tog på sej kläder och gick ut....skulle kolla på traktorn som sopar parkeringen haha...

Bye

Träningsupplägg för nästa vecka!!

Kategori: Allmänt

Måste försöka klämma in mer löpning nu inför vårruset den 4e Juni =)
Såhär hoppas jag det blir till nästa vecka...

Måndag : Uppvärmning, Crosstrainern Intervaller
                  Bröst, Triceps & Ben

Tisdag :   Löpning utomhus 40min


Onsdag : Uppvärmning, Gång med lutning på bandet
                  Axlar & Mage
                  Avsluta med 15min på crosstrainern

Torsdag : Uppvärmning, löpning intervaller
                   Rygg & Biceps
                   Avsluta med 15min på crosstrainern

Fredag :   VILA

Lördag :   Uppvärmning, Crosstrainern Intervaller
                   Ben, Mage & Axlar

Söndag :  Löpning utomhus 40-45min

Känns som lite löpning men måste ju ha en vilodag under veckan i alla fall....
Hoppas det funkar nu.....ska ju jobba mina 40h denna vecka oxå med helgen inräknat!

Hinner nog med ett träningspass till den här  veckan och löpning till helgen, kusinerna kommer ju ;)

Bye

Vab-dag...

Kategori: Allmänt

Julia har haft feber inatt så vid 5 imorse fick jag kliva upp och ge henne alvedon, kändes som hon skulle koka upp =(
Men nu verkar hon lite piggare....hoppas inte febern kommer tillbaka!

Lämnade barnen med Nina 10 imorse och åkte till gymet.
Idag blev det Intervaller på löpbandet i 25min, axlar 2 övningar, biceps med curlstång och hantlar 3 övningar, insida lår, baksida lår och mage.....körde tungt på alla övningar...det jag orkade =) Gick kanon!!
Har tyvärr slut proteinpulver så jag fick köpa mej en gainomax istället!
Hade lite att göra igår kväll så jag gick runt här hemma och gjorde alla möjliga utfall....börjar känna av träningsvärk från det!!! haha.....kul att det tar fast man bara kör med kroppsvikten =)

Nu äter jag lunch...rester från igår, en laxfile med grönsaker och keso


Svängde förbi Lulebo på väg hem för att få ett nytt papper till att hämta ut mer tapeter till hallen.....men.....dom har nu bytt leverantör till Colorama och hon var inte säker på att dom tapeterna fanns kvar!!! Va fan ska jag göra då??? Ska jag ha 2 olika tapeter i hallen el vad?? Hon sa att man kunde åka till colorama och se om dom kanske hade kvar på lager men annars fanns det inget att göra.....puckon!!!
Sovrummet får jag vänta med ett tag till....saknas en tusenlapp för att jag ska få arbetet gjort av en tapetserare....suck!!

Frågade på nautilus när mitt kort går ut där....vill ju byta gym!!
2 Juni......faaaaan va nice, trodde det var först mitten av juli =) =)
INPULS here I come ;)

Höres

Nu kan jag gå och lägga mej med gott samvete =)

Kategori: Allmänt



Pratade just med syster i telefon och hon skulle ta hand om barnen imorgon bitti medans jag äntligen får åka till gymet och göra av med lite energi !!!   =)  =)
Drygt 1,5h har jag på mej innan jag måste dra mej därifrån......kommer bli svårt!!!

Natti Natti

Mys med flickorna =)

Kategori: Allmänt

Har faktiskt lyckas fixa en hel del idag trots humöret ;)
Ringde banken igen för att kolla om det gick att göra på något annat sät för att få lånet tidigare...och faktiskt kom vi fram till en lösning =) Så nu har jag postat en ansökan, ska vänta på kortet, posta anställningsbevis och kopia på deklarationen och sen hålla tummarna!!!! Lite ljus i alla fall   =)

Har även tagit mej i kragen och bokat en tid för cellprovstagningen på sjukhuset...hade ju avvikelser på det jag tog sist =( Den 26e Maj ska jag dit....sen säger kvinnan att dom bara har manliga doktorer då!!! Va fan oxå.....varför vill karlar bli gynekologer????!!!!!!! Jaja jag får väl försöka tänka på annat när han sitter där mellan mina ben...hahaha

Sol ute vilket gjorde att balkongen blev min hållplats hela em....=)


Herregud....min dag höll nästan på att raseras av ett samtal...men som tur är löste det sej och jag plus fler kan andas ut ;)
Just ätit middag...Lax i ugn med grönsaker och Keso =)


Höres

Humöret....not good!

Kategori: Allmänt

Finns det nåt värre än när det man planerat inte går att göra....
Idag blev det att hämta tjejerna redan på morron då dom var sjuka =(
Blir alltså inge träning för mej idag och när jag ställt in mej på det och inte kan så blir jag så jäkla sur och grinig!!!
Självklart inte på barnen, det är ju inte deras fel men inombords bubblar det, är arg på mej själv och mitt humör är inte det bästa...så hoppas ingen säger nåt olämpligt idag för då kokar jag över!!!!

Det som snurrar i tankarna är : Lika bra att skita i att träna överhuvudtaget när det ändå inte går som jag vill!
Får inge bra resultat när det knappt blir att träna nåt när barnen är här.....åhhhhh vad less jag blir!
Men jag kan inte tänka så för slutar jag träna vet jag vad som händer.....och en sådan mamma vill inte mina barn ha!!

Nu blir det kaffe!!!!!!!

Känner mej som en Zombie!

Kategori: Allmänt

Tror inte jag sovit ordentligt sen natten mot onsdag....blivit mycket jobb de senaste dagarna och en impulsiv tur till Allstar igår med Jessi =)
Efter bastu och god mat i Bensbyn åkte vi tillbaka till stan och gjorde oss klar för 1 drink på allstar...(blev såklart mer än bara en, typiskt mej!)
Snabb "förfest" hos Jessi i väntan på taxi

Taxiresan in lär vi ju aldrig glömma.....den stanken som mötte oss när vi öppnade dörren...huvva!!
Blandat svett och parfym.....rutorna ner hela vägen in!!!(taxichauffören var skyldig)
Fullt på Allstar, kunde inte hänga in jackorna då garderoben var full, som tur var hade jag för en gångs skull min stora väska med mej så där fick det plats tröjor och en jacka =)
Nina ringde vid 1.30 och var på ingående men hamnade i kön...hmm Jessi kom på en smart ide och Nina var inne på 2 sek ;)
Kors i taket så åt jag ett helt jäkla Max Originalmål 2.30 på natten!!!
Tog sedan taxi med Nina till Skrholmen...vi hamnade dock inte på samma adress ;)
Lyckades även tvinga taxichaffisen att ge mej hans snusdosa för jag var utan haha....

Imorse....Taxi till tuna för att hämta bilen, hem, duscha, äta och vidare till jobbet.....Har ändå varit rätt pigg, tröttheten kom nu på kvällen med 2,5h ensamhet i KC.....
Äntligen hemma och häller i mej kaffe för att få lite koffeinkick....behövs om jag ska orka städa här hemma nu, barnen kommer imorgon och vill som ha det gjort tills dess!


Åter till kaffet nu =)
Höres

Sommaren närmar sej =)

Kategori: Allmänt

Har varit riktigt bitter idag på jobbet....bl.a för att det varit 16 grader varmt, sol och folk har kommit in i butiken i Shorts och linne!!!! Ville ju oxå....=(
Men sen har jag varit på dåligt humör och nere idag....vet inte varför men kanske för att jag varit lite trött?
Är säkert på bättre humör imorgon =)
Fick bara kika ut genom rutan på jobbet =(

Jag och Linda på Boden alive förra sommaren =)

Gick bra att jobba på Grace igår, full rulle hela kvällen precis som sist,  så tiden sprang iväg och fötterna var döda när vi åkte därifran strax före 4 imorse =)
Imorgon blir det jobb till 17 sen hem och ta en joggingtur....gud vad de ska bli skönt!!
Sedan ska jag och Jessi ut till stugan i Bensbyn, pappa ska hjälpa mej byta däck på bilen och vi ska låna bastun =)

Nu blir det Tv en stund och sen sova!!!!!!!

Höres Bye