Madeleine

*En stor dos av mitt största intresse*

Piller på väg

Kategori: Allmänt

Beställt lite tillskott från Fitnessbutiken =)



De grenade aminosyrorna är uppbyggande, energifrigörande och reglerande. BCAA utgör ca 30 – 40 % av kroppens muskelmassa 
De begränsar muskelnedbrytningen och stärker återuppbyggnaden av proteiner samtidigt som de därigenom även ökar nivån av kväve i kroppen, vilket påskyndar återhämtningen hos idrottare. 
Förutom detta så reglerar dessa fett- och kolhydratomsättningen –  Ett tillskott av BCAA försvårar att fett ansamlas i reserven. Den intensifiering av fettförbränningen som sker till följd av BCAA, sker både som en allmän reglering på en nivå i hela kroppen och samtidigt på en annan i muskel- och fettvävnaden. 



Ur träningssynpunkt är Omega-3 bra för prestationsförmågan då blodet blir mer lättflytande. Detta leder till en bättre blodcirkulation och syresättning av musklerna under hård träning. På så sätt ökar de röda blodkropparnas syrebärande kapacitet. Fiskfett har också visat sig ha effekter på muskelmassan genom att insulinkänsligheten förbättras och att mer tillväxthormon produceras etc. Det i sin tur hjälper till att öka styrkan.



Thermo Diet är en fettförbrännande/prestationshöjande stimulantia som dessutom verkar aptitnedsättande. Thermo Diet ökar frigöringen av fett samt syretillförseln till kroppens celler.
  • Synefrin, Promerans extrakt 500 mg
  • Camellia sinensis 280 mg - Grönt te extrakt
  • Koffein 250 mg
  • Hordenin, Octopamin 150 mg

 
Började dagen med löpning ca 5km, men det var trögt imorse...måste vara för att det är en vecka sen jag sprang sist!
Efter frukosten packade jag in barnen i bilen, åkte förbi HM för att köpa ett fleeceställ åt Julia och sen till Björks för att dricka kaffe och hälsa på mina föräldrar.

Har även hunnit med att förtidsrösta, köra ett styrkepass med killen (rygg/mage) och handla ingredienser till att baka imorgon =)
Skulle tydligen regna hela dagen så då kan vi göra nåt kul inne istället!
Kunde inte hålla mej efter middagen så jag testade göra tranbärskakor med vit choklad...

100 g smör
1 dl socker
1 ägg
50 g vit choklad
1 dl torkade tranbär
3 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

Blanda smör och socker. Tillsätt ägget och rör ordentligt. Hacka chokladen och rör i tillsammans med de torkade tranbären. Blanda i mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Forma till runda bollar och lägg på plåt med bakplåtspapper. Platta till kakorna och grädda i 175 grader i ungefär 12 minuter.
Superenkla att göra...och helt okej smak..men är inget kakmonster så killen och barnen får offra sej =)

Nu på kvällen har jag varvat Idol med att städa, tvätta, byta sängkläder och diska =)
Känner att det börjar va dags för sängen nu...morgonpromenad imorgon när jag vaknat och senare gymet!

Godnatt!
///M



Kommentarer


Kommentera inlägget här: